• Kiropraktiikkakeskus Innate

    Rautatienkatu 19 A 2. krs 15110 Lahti sekä Kouvolankatu 12 45100 Kouvola

Tietoa meistä

Markku: Ensikosketukseni kiropraktiikkaan sain 1980-luvun lopulla urheiluvamman jälkeen. Satutin selkäni, enkä pystynyt kävelemään suorana pariin kuukauteen. Lääkärissä todettiin, ettei mitään ole tehtävissä ja neuvottiin syömään tulehduskipulääkkeitä. Tuttavan neuvosta menin kiropraktikon vastaanotolle ja parin viikon hoidon jälkeen pystyin taas liikkumaan normaalisti.

Olin melkoisen vaikuttunut hoidon tehokkuudesta ja pitkän harkinnan jälkeen lähdin v. 1993 opiskelemaan kiropraktiikkaa Englantiin. Vuonna 1997 suoritin kandin tutkinnon ja seuraavana vuonna valmistuin kiropraktikoksi Portsmouthin yliopistosta suoritettuani ensimmäisenä suomalaisena maisteritasoisen kiropraktikko-tutkinnon ( M.Sc., Human Sciences, Chiropractic ).

Koska käyn itse kiropraktikolla säännöllisesti, voin elää terveenä ja harrastaa liikuntaa täysillä ilman ”iän tuomia rajoituksia”. Sama koskee perhettäni: molemmat tyttäreni hoidin ensimmäisen kerran jo synnytyslaitoksella.

Työssäni minulla on selkeä tavoite: parantaa jokaisen luonamme käyvän ihmisen selkärangan asentoa ja toimintaa. Näin heillä on mahdollisuus voida paremmin ja elää kivuttomampaa, mukavampaa elämää.

Markku Turpeinen

Kiropraktikko D.C. B.Sc (Hons) M.Sc


Rautatienkatu 19 A 2. krs, LahtiSanna: Tutustuin kiropraktiikkaan yli 15 vuotta sitten, kun oma selkäni oli täysin jumissa – kuin betonia.  Ystävän suosituksesta varasin ajan kiropraktikko Markku Turpeisen vastaanotolle ja muistan elävästi edelleen miltä minusta ensimmäisen hoidon jälkeen tuntui: ”Ihanaa, pystyn taas hengittämään kun selkään ei satu!” Aika mukavaa tuo hengittäminen on vielä nykyäänkin.   

Kun vuosia myöhemmin aloitin työt kiropraktikon assistenttina, en voinut aavistaakaan miten tärkeä tästä työstä minulle tulisi.  Hienointa on nähdä miten ihmiset alkavat voida paremmin ja pystyvät taas tekemään asioita, jotka ovat heille tärkeitä. Lukuisten kiitosten joukosta mieleenpainuvimpia ja palkitsevimpia asiakkaiden kommentteja ovat olleet mm. ”Olen saanut elämäni takaisin” sekä ”Olen nuortunut 15 vuotta”. 

Koen itseni todella onnekkaaksi päästessäni kiropraktikoidemme mukana ympäri maailmaa terveysseminaareihin, joiden luennoitsijat ovat omien alojensa huippuja. Sieltä kerättyä tietoa välitämme ja sovellamme asiakkaillemme luennoilla sekä hoitokäyntien yhteydessä. Koen tärkeäksi ja positiiviseksi haasteeksi ihmisten innostamisen hyvinvointiaan edistäviin päivittäisiin valintoihin.

Tämän vuoksi on ilo tehdä tätä työtä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotollemme!

Sanna Saastamoinen

Kiropraktikon assistentti

Toni: Kun oma lapseni reilu vuosikymmen sitten oli korvatulehduskierteessä ja kärsi vaikean astman oireista, alkoivat perinteisen lääketieteen keinot loppua. Silloin toin hänet hoitoon kiropraktikko Markku Turpeiselle, koska olin itse aktiiviurheilijana saanut häneltä hyvän avun urheilun aiheuttamiin jumeihin sekä suorituskyvyn parantamiseen.

Poikani tilanne muuttui pian huomattavasti paremmaksi. Korvatulehdukset loppuivat, astmalääkitystä voitiin vähentää huomattavasti ja koko perheen elämänlaatu parani merkittävästi.

Tuosta muutoksesta heräsi itselleni vahva halu pystyä auttamaan muita samalla tavalla. Valmistuttuani kiropraktikoksi olenkin päässyt toteuttamaan pitkäaikaista haavettani auttamalla jokaista asiakastani taustasta riippumatta kohti parempaa terveyttä ja elämänlaatua.

Neljän lapsen isänä lähellä sydäntäni on lasten sekä raskaana olevien äitien hoitaminen – johon olen juuri erikoistumassa, ensimmäisenä kiropraktikkona Suomessa. Yhtä antaumuksella hoidan kaikki asiakkaani huippu-urheilijoista, vauvoihin ja vanhuksiin.

Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat, myös Kouvolan toimipisteeseemme!

Toni Talvitie 

Kiropraktikko D.C. MChiro


Rautatienkatu 19 A 2. krs, Lahti sekä Vartiotie 3, Kouvola

Jaa