• Kiropraktiikkakeskus Innate

    Rautatienkatu 19 A
    15110 LAHTI

Mitä kiropraktiikka on?

Kiropraktiikka on maailman johtava luonnollinen terveydenhuollon ala, jossa ei käytetä lääkkeitä eikä muita elimistölle haitallisia aineita.

Kiropraktikoilla on kattava ja vaativa viisivuotinen yliopistokoulutus. Asianmukainen koulutus takaa potilaalle ammattitaitoisen ja parhaan mahdollisen hoidon. Ammattinimike kiropraktikko on Suomessa nimikesuojattu, ja sen käyttämiseksi tulee olla Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen hyväksymä vähintään nelivuotinen yhtenäinen koulutus.

Kiropraktikko Markku Turpeinen, Lahti, on Suomen ensimmäinen maisteritasoisen kiropraktiikkakoulutuksen suorittanut henkilö. Hän on myös ainoa ryhdinkorjauksen CBP -tutkinnon suorittanut kiropraktikko Lahdessa ja Suomessa.

Kiropraktikot ovat tutkitusti tehokkaita selkä- ja niskakipujen hoidossa, mutta useat asiakkaamme ovat saaneet apua myös toisenlaisiin ongelmiin, kuten päänsärky, migreeni, käsikipu, jalkakipu, iskias, raajojen puutuminen, jäätynyt olkapää, rytmihäiriöt, närästys ja univaikeudet. Kiropraktisella adjustoinnilla (hoidolla) parannetaan selkärangan toimintaa, jonka seurauksena hermostosi toimii paremmin, voit paremmin ja olet terveempi.

Erityisen tehokasta kiropraktinen hoito on ennaltaehkäisyssä ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Selkärangan ja ryhdinkorjauksen lisäksi kiropraktikoillamme on tietoa ja taitoa auttaa asiakkaitamme  mm. ruokavalioon, stressin hoitoon ja liikuntaan liittyvissä asioissa.

Kiropraktiikka perustuu tieteelliseen faktaan ja kehon toimintaan. Selkärangalla on kaksi päätehtävää: se mahdollistaa liikkeen sekä suojaa sisällään olevaa selkäydintä. Selkärangan nikamien virheasennot aiheuttavat rangan liikkeen rajoittumista ja häiritsevät hermoviestien kulkua aivojen ja kehon välillä. Tämä voi aiheuttaa monenlaisia oireita. Kiropraktiikkakeskus Innaten kiropraktikko on erikoistunut havaitsemaan ja poistamaan selkärangan virheasentoja.

Hermoston häiriöt johtavat ennen pitkää oireisiin ja sairauksiin. Virheasentoja korjaamalla eli adjustoimalla kiropraktikko palauttaa selkärangan ja hermoston normaalin toiminnan, jolloin kehon luonnollinen paranemiskyky palautuu ja vahvistuu. 

Tervetuloa Kiropraktiikkakeskus Innateen osoitteessa Rautatienkatu 19 A, Lahti. Täällä sinusta huolta pitävät kiropraktikot Markku Turpeinen ja Toni Talvitie. 

Jaa