• Kiropraktiikkakeskus Innate

    Rautatienkatu 19 A 2. krs 15110 Lahti sekä Kouvolankatu 12 45100 Kouvola

Asiakkaamme kertovat

Tanja: Nyt loppuivat migreeni, rytmihäiriöt, rintarangan jumi ja käsien puutuminen!

20.06.2017

Tanja

Olen erittäin onnellinen siitä, että kuulin tuttavaltani Kiropraktiikkakeskus Innatesta. Hän kertoi käyttävänsä lastaan hoidossa kiropraktikolla ja silloin ajattelin, että jos lasta voidaan hoitaa kiropraktisesti, niin miksi ei minuakin.

Kärsiessäni jo vuosia sitten selän nikamasiirtymän ja skolioosin aiheuttamista ongelmista olin työterveydessä saanut käsityksen, ettei selkääni voi hoitaa kiropraktisesti. Olin siksi yrittänyt saada apua lähes kaikista mahdollisista paikoista; hierojilta, akupunktiosta, jäsenkorjaajalta ja lääkkeistä. Mikään näistä ei auttanut ja olin jo hyväksynyt kivun osaksi elämääni.  

Uskaltauduin kuitenkin laittamaan Innateen sähköpostia tilanteestani ja sainkin pian ajan ryhtikartoitukseen ja hoitoarvioon. Ryhdinkorjauksen aloitettuani en ole voinut kuin hämmästellä olotilaa, joka muuttui paremmaksi todella pian. Kädet eivät puutuneet yöllä, niska- ja hartiasäryt olivat poissa.

Liikunta, jota olen aina tykännyt harrastaa, alkoi jälleen tuntua nautinnolliselta - aikaisempien lihaskramppien ja tukalan olon sijaan. Rytmihäiriöt katosivat, jopa "länkisääreni" alkoivat suoristua ja olo alkoi olla kuin nuorella tytöllä! Myös paino laski, kun elimistö alkoi toimia tehokkaammin. Terveysluennoilta sain myös hyviä lisävinkkejä ruokailuun.

Voin lämpimästi suositella Kiropraktiikkakeskus Innatea kaikille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja nauttia terveemmästä elämästä! 

Lisäksi Innatessa on välittävä tunnelma ja siellä on kiva käydä.

KIITOS Markku ja Sanna :)

Tanja 42 v.


« Mene takaisin

Jaa