• Kiropraktiikkakeskus Innate

    Rautatienkatu 19 A 2. krs 15110 Lahti sekä Kouvolankatu 12 45100 Kouvola

Asiakkaamme kertovat

Pirkko 56 vuotta: Olkapää- ja niskakivuista eroon

16.12.2015

Verensokerit ojennukseen sekä eroon olkapää- ja niskakivuista

Löysimme Innaten mieheni kanssa, kun hän liukastui talvella selkänsä satuttaen ja pyysi minua etsimään netistä kiropraktikon.

Kun hän lähti ensimmäisen kerran Innateen pyysin häntä varaamaan ajan minullekin, mikäli paikka olisi hänen mielestään ”ok”. Olin nimittäin kärsinyt monen vuoden ajan jäätyneen olkapään aiheuttamasta kovasta kivusta. Myös niskakipu oli ollut jo vuosien ajan melkoinen ja haitannut nukkumista. Lisäksi olin sairastanut 1-tyypin diabetesta 48 vuotta.

Kun mieheni palasi kotiin, kertoi hän varanneensa minulle ajan, koska miehen sanoin: ”Innate on enemmän kuin kiropraktiikkaa”. Hänellä kipu selässä helpotti ensimmäisellä kerralla.

Kun sitten näin itsestäni otetut ryhtikuvat näin selvästi miten ”vinksin vonksin” olin. Kuin korkkiruuvi. Jo selvisi miksi niskaan ja olkapäähän sattui. Aloitettuani ryhdinkorjaushoidot kävimme myös luennoilla, joilla ymmärsin ryhdin, ravinnon ja mielen merkityksen terveyteen. Luennoilla ymmärsin myös miten väärin olin syönyt koko ikäni. Muutin ruokailuani siirtymällä hiilihydraateissa hitaasti imeytyviin sekä jättämällä vilja- ja maitotuotteet pois. Lisäsin myös hyvien proteiinien määrää. 

Ravintomuutoksilla olen pystynyt vähentämään pistettäviä insuliiniannoksia. Ateriainsuliinia otan vain jos syön poikkeuksellisesti nopeita hiilareita. Verenpainelääkettä olin käyttänyt 30 vuotta. Lopetin sen käytön vuosi sitten. Verenpaineeni on normaali.

Nyt niskani on kivuton ja jäätynyt olkapää sulanut pelikuntoon. Myös kipu  olkapäästä on kadonnut. On ihanaa herätä aamulla hyvin nukutun yön jälkeen ja aloittaa päivän työt kun olo on hyvä. Myös lapsemme ja lapsenlapsemme ovat Markun hoidossa. Heidän kanssaan on mukavaa jutella hyvistä kokemuksista, joita me kaikki olemme Markun hoidossa saaneet.

Ihanaa että löysimme Innaten. 

Olemme saaneet terveyden lottovoiton!

 

 


« Mene takaisin

Jaa