• Kiropraktiikkakeskus Innate

    Rautatienkatu 19 A 2. krs 15110 Lahti sekä Kouvolankatu 12 45100 Kouvola

Asiakkaamme kertovat

Pirkko 38 vuotta

24.06.2013

”Loppu uskomattomille kivuille ja migreenille”

Minulla on ollut selkä- ja päänsärkyä lapsesta asti. Sen jälkeen vaivat ja kivut lisääntyivät pikku hiljaa jääden osaksi elämää. Olen tehnyt aina seisoma- ja nostotyötä. Jouluna 2009 selkä tuli töissä niin kipeäksi, että hengittäminenkin sattui. Siitä alkoivat aivan sanoinkuvaamattomat kivut molemmissa lonkissa sekä ylä- ja alaselässä, myös vasen käteni puutui. En saanut apua lääkärikäynneistä enkä lääkkeistä, tulin vain entistä kipeämmäksi. En pystynyt juuri enää kävelemään, istuminen ja ylös nouseminen oli hankalaa, kumartua ei voinut ollenkaan, nukkumaan pystyin pieniä hetkiä kerrallaan usean särkylääkkeen avulla. Olin aivan epätoivoinen: ”Mitä tehdä?”.

Sitten hierojani kertoi kiropraktiikasta ja suositteli Markkua. Aivan ensimmäisistä hoitokerroista lähtien kipuni ovat helpottaneet ja liikkuvuus kehossa parantunut. En syö enää yhtään särkylääkkeitä, migreenistä ei ole kuin muisto jäljellä, juoksen 5-10 km lenkkejä eivätkä päivän työt tai tapahtumat enää kuluta kehoa. Olen saanut myös paljon tietoa ravinnosta ja positiivisesta ajattelusta.

Suosittelen kiropraktiikkaa kaikille. Säännöllinen hoito, sekä oma panostus terveyteen tuo varmasti paremman elämän. Kyse on vain pienistä valinnoista päivittäin omaksi ja läheisten parhaaksi. Koko perheeni käy nykyään säännöllisesti hoidossa ja olemme kaikki saaneet siitä paljoa apua. Nyt voimme keskittyä elämään eikä tarvitse kuluttaa energiaa sairastamiseen tai kipuihin.


« Mene takaisin

Jaa